Retten er beregnet for 3-4 personer
Ingredienser:
- 3-4 Kylling fileter
- 2.5-3 dl ris
- 1 løk
- 1 chili
- 1 paprika
- 1/2 pakke brekkbønner
- 1 pakke store hvite bønner
- 1 pakke kikerter
- 4 gulrøtter
- 1 boks med kokosmelk
- 1 boks kesam/creme fraiche
- 1 glass karri pasta
- Fersk koriander
Det første du gjør er å marinere kyllingen i 2-3 ss kesam og 2 ss karri pasta en halv times tid. Jeg brukte beholderen kyllingen kom i, bare husk å hiv den plastikk greia i bunn og vask den før bruk.
Deretter har du det i en stekepanne på middels høy temperatur men pass på at det ikke svir seg.
Nå hakker du løk og gulrot som du har i en kjele sammen med litt olivenolje og steker dette i noen minutter.
Så hakker du opp paprikaen og chilien (bruk så mye chili du vil) og har det i kjelen.
Deretter har du i risen og 2 ss av karri pastaen og rør den godt ut. Ha over 5 dl vann og kokosmelken.
Dette skal nå koke i 12-15 minutter avhengig av risen du bruker ( kikk på pakken ). Mens dette koker så kan du kutte opp litt koriander, kutte brekkbønnene i passe biter og sile av bønnene og kikertene som du skal ha i rett før servering så de blir gjennomvarme.
Da er det bare og anrette og nyte! Bon apetit!
Server gjerne med nan brød.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar